Milosavljev odščipnil točko Kielu

Včeraj je bil na sporedu derbi nemške Bundelige, med dvema od treh neporaženih ekip v prvenstvu. Berlinske lisice so v domači dvorani gostile aktualnega prvaka nemške Bundeslige, THW Kiel. Ekipi sta prikazali izjemno igro, na koncu pa se je tekma končala brez zmagovalca (28:28). Eden glavnih junakov za točko lisic je bil srbski vratar Dejan Milosavljev, ki je tekmo končal pri 17 obrambam in na koncu odločil tekmo.


Že v prvem delu tekme se je videlo, da bomo spremljali izejmno izenačeno tekmo šestega kroga nemške Bundeslige. Celotni obračun sta se ekipi izmenjevali v vodstvu, nobena pa ni uspela pobegniti na varno razdaljo. Prvi del tekme se je tako končal z 14:14.

Tudi drugi polčas je bil povsem izenačen. Ob koncu tekme so sicer gostje povedli s +2 in bili blizu zmage, a je v izdihljajih tekme odlično delo v vratih Fuchse Berlina opravljal Dejan Milosavljev. Ekipin sta se tako na koncu razšli brez zmagovalca 28:28.

Miha Zarabec je za Kiel prispeval dva zadetka.

Fuchse Berlin – THW Kiel 28-28 (14-14)

Fuchse Berlin: Lasse Andersson 5, Hans Lindberg 4, Jacob Holm 4, Tim Matthes 3, Mijajlo Marsenic 3, Marko Kopljar ​​2, Fabian Wiede 2, Johan Koch 2, Paul Drux 2, Milos Vujovic 1.

THW Kiel: Niclas Ekberg 7, Domagoj Duvnjak 5, Patrick Wiencek 4, Sander Sagosen 4, Steffen Weinhold 3, Miha Zarabec 2, Hendrik Pekeler 1, Magnus Landin 1, Harald Reinkind 1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

FOTO: Fuchse Berlin Facebook

Komentarji