Mirnes Grčo: “V drugem polčasu smo malo padli”

Rokometaši RK Trimo Trebnje so v 16. krogu Lige NLB vpisali novi dve točki. Z rezultatom 27:33, so premagali zasedbo RD Urbanscape Loka. S sinočnjo zmago so za nekaj časa skočili tudi na vrh prvenstvene razpredelnice. A stvar se bo spremenila že danes po dvoboju med Celjem in Gorenjem. 


Mark Batagelj, rokometaš RD Urbanscape Loka:
“Začeli smo odlično. V obrambi smo se dobro gibali in bili agresivni. Nismo pustili nasprotniku, da bi dosegali lahke zadetke. Del tekme smo bili s Trimom Trebnjim tudi gol za gol, vendar so potem sledile nepotrebne napake, ki jih je nasprotnik hitro kaznoval in si priboril lepo prednost ob polčasu. V drugem polčasu smo se zmenili, da bomo igrali še bolje kot v prvem. Na koncu smo celo drugi polčas dobili. Čestital bi fantom za pristop. Točk sicer nismo dobili, je pa to ena lepa popotnica za naslednji vikend, ko v Loko prihaja RK Krško. Že sedaj vse navijače, da se nam pridružijo v soboto ob 18.00 v dvorani Poden.”

Mirnes Grčo, vratar RK Trimo Trebnje:
“Vsi vemo, da je Urbanscape Loka neugoden nasprotnik. Na to tekmo smo se dobro pripravili in cel teden trenirali dobro. Mislim, da smo v prvem polčasu odigrali solidno, le z nekaj napakami. V drugem polčasu smo nato malo padli. Popustila je predvsem koncentracija v napadu in samih strelih. Na koncu smo seveda lahko zadovoljni z osvojenima točkama v Škofji Loki.”

FOTO: Gašper Ogrinc / RK Trimo Trebnje

Komentarji