Mitja Nosan: “SVIŠ Ivančna Gorica ima kakovostno ekipo, čaka nas težko delo.”

V Ivančni Gorici se bosta danes pomerila domači SVIŠ in aktualni državni podprvak RD Riko Ribnica. Tekma bo na sporedu ob 19.uri.


Ribničani so letošnjo sezono začeli več kot odlično. Sicer so v uvodni tekmi remizirali z ekipo Krke, v samem nadaljevanju pa večjih težav niso imeli. Prvi derbi smo videli 26.9., ko so se v domači dvorani pomerili z ekipo Celja Pivovarne Laško. Vsekakor se še vsi spomnemo kako vroče je bilo tisti jesenski dan v Ribnici. Domača ekipa je popolnoma presenetila nasprotnika in na koncu tudi zasluženo slavila.

Kasneje večjih težav z nasprotnikom niso več imeli, nekoliko se se jim zašibala kolena le proti Velenju, ampak so tudi v tej tekmi uspeli iztržiti točko. Ribničani trenutno še vedno zasedajo 1.mesto lestvice ter imajo po devetih odigranih tekmah 7 zmag in 2 remija.

Pred današnjim dvobojem pa je bil nekoliko previden tudi kapetan ekipe Mitja Nosan: “Po nekaj letih se je SVIŠ Ivančna Gorica vrnila v Ligo NLB kar pomeni, da gre za kakovostno ekipo in da nas čaka težko delo pred polno dvorano v Ivančni Gorici. Imajo zelo uigrano ekipo, saj že nekaj let igrajo skupaj. Če želimo od tam odnesti popoln izkupiček, se bomo morali zelo potruditi. Upam da nam uspe in da nadaljujemo naš niz neporaženosti.”

RK SVIŠ Ivančna Gorica : RD Riko Ribnica

sobota, 17.11., ob 19.uri 

Pripravila: M.Fišter

FOTO: Matia Ščukovt/RD Koper

Komentarji