Mladinci Krke si želijo čimprejšnjega povratka v dvorano

Tako kot člani so z treningi pričeli tudi mladi rokometaši Krke. A tako kot že zadnja dva meseca in pol treningi še vedno potekajo prek video klicev. A kot poudarjajo mladi rokometaši se vsi čimprej želijo vrniti v dvorane, saj si želijo tako treningov z žogo, kot tudi tekem in nadaljevanja sezone. A verjetno niso edini, ki si želijo čimprejšnjega povratka v dvorano. Glede na ostale trenutne ukrepe vrnitev v dvorane še ni blizu.


Kakšne so želje mladinske ekipe Krke:

Urh Emeršič: “Tako igralci kot celoten kolektiv že nestrpno pričakujemo in upamo na čimprejšnje nadaljevanje sezone. Čeprav smo v času karantene in vseh ukrepov trenirali doma samostojno ter pod nadzorom trenerjev, se vseeno ne da primerjati teh treningov z treningi v dvorani. Sicer imamo kar nekaj težav s poškodbami pomembnih členov ekipe, vendar si vseeno želim in upam, da se čimprej vrnemo na igrišča in konkuriramo ostalim ekipam v ligi”.

Luka Kokalj: “Trenutna situacija nas je prisilila v skoraj že trimesečno prekinitev treningov, zato vadimo doma. Marsikomu, kot tudi meni ne diši to najbolje. Vsi nestrpno čakamo, kdaj bomo dobili odobritev za treninge v dvoranah, saj že močno pogrešamo žoge”.

Patrik Tisovec: “Želim si, da bi imeli treninge v dvorani, saj nam tega zdaj korona žal ne dopušča. Vesel bi bil tudi, če bi vsaj ukrepe malce sprostili in bi lahko začeli v dvorani trenirati samo v mehurčkih po pet ali šest igralcev in imeli medsebojno razdaljo. Rad bi, da bi korono čimprej preboleli in da bi se sezona začela odvijati naprej”.

Jaka Berk: “Želim si, da bi se čimprej vrnili vsi nazaj na normalne treninge v dvorano Marof, vendar pa ne samo zaradi tega. Prikrajšani smo namreč za ekipno sodelovanje in druženje. Pogrešam tudi tekme in adrenalin, ki pride z njimi”.

FOTO: MRK KRKA

Komentarji