Moljk pred Velenjčani: “V nedeljo gremo ‘na glavo’ “

24. krog lige NLB se bo danes ob 17.30 sklenil s tekmo med Koprom in Velenjem. Primorci so po petku zdrsnili na peto mesto, a jih do Ormožanov loči le točka, obenem pa imajo z njimi boljše razmerje na medsebojnih tekmah. Velenjčani , ki letijo na zadnji zmagi nad Celjem, na prvenstveni lestvici zasedajo tretjo mesto, odigrali pa so tri tekme manj od višje uvrščenih branilcev naslova in Trebanjcev.


IZJAVI PRED TEKMO

Jaka Moljk, rokometaš RD Koper:

“Pričakujemo tekmo z Gorenjem Velenjem, ki nam lahko prinese uvrstitev na četrto mesto v Ligi NLB. Zato se moramo na tekmece pripraviti po svojih najboljših močeh. Vzdušje v ekipi je odlično. Dobro treniramo in se pripravljamo, v nedeljo pa gremo “na glavo”. Naj zmaga boljši.”

Domen Tajnik, rokometaš RK Gorenje Velenje:

“V Kopru nas zagotovo čaka zahtevna tekma, kot je bila domača proti Celjanom. Zavedamo se, da gre za ekipo, ki igra hiter rokomet in zgodaj zaključuje svoje napade. Vsekakor se bo treba dobro vračati v obrambi, v napadu pa paziti na izgubljene žoge. Ritem bo v teh štirinajstih dneh naporen. Na nas je, da se na vsako tekmo čim bolje pripravimo. V Kopru pričakujem dober in napet obračun, na katerem bomo naredili vse, da dve točki prinesemo v Velenje.”

 

Foto: RK Gorenje Velenje/Jurij Vodušek

 
Komentarji