Na predbožični dan rokometa na Kodeljevo prihajajo zvezdniki iz sveta športa in estrade!

Ljubljana, 20. december – LL Grosist Slovan bo za svoje člane in navijače jutri, v soboto 21. decembra, pripravil celodnevni praznik rokometa na Kodeljevem. Vrhunec dneva bo zagotovo tekma med mladimi igralci Slovana in zvezdniki iz sveta športa in estrade, z Urošem Zormanom na čelu.


Kot veleva tradicija je december čas za prijetna druženja, LL Grosist Slovan pa je za svoje navijače pripravil pravi dan rokometa in zabave na Kodeljevem. Čaka nas izjemno pester program, vrhunec katerega bo revijalna tekma med mladimi Slovanovci in zvezdami. Na tekmi bodo v zvezdniški ekipi zaigrali Uroš Zorman, Jernej Kuntner, Pero Martić, Andrej Kastelic, Uroš Bitenc, Jani Jugovic (CoolFotr), Uroš Bregar, Nina Zulič, Matic Herceg, Timotej Bečan, Manca Jurič, Andrej Težak – Tešky, Klemen Bučan, Bojan Cvijetičanin (pevec mlade skupne Joker Out), Žiga X Gombač, Dušan Podpečan in mnogi drugi!

Dan, ki se bo začel tudi z minirokometnim turnirjem, se bo zaključil s člansko tekmo, 1. B DRL lige, med Slovanovimi rokometaši, ki trenutno zasedajo 1. mesto na lestvici in Hrastnikom.

 PROGRAM:

12.00 – Slovan : Cerklje (kadeti)

14.00 – MINI ROKOMET

17.00 – Slovan Mladi : ZVEZDE

18.30 – Slovan : Hrastnik (1. B DRL)

Komentarji