Zadnji krog lige NLB pred reprezentančnim premorom

Jutri se bo na slovenskih igriščih odigral zadnji krog lige NLB v koledarskem letu 2019. Vse ekipe že nestrpno pričakujejo zadnjo letošnjo tekmo, po kateri bodo prvoligaški klubi odšli na mesečni premor. Med tem bodo na svoj račun prišli slovenski reprezentantje, ki bodo zastopali slovenske barve na evropskem prvenstvu v Avstriji, na Švedskem in Norveškem. 1. liga NLB se bo nadaljevala 1. februarja.


Ranjeni Maribor gosti Koprčane

Jutri bodo Primorci odšli na dolgo gostovanje v štajersko prestolnico. Koprčani imajo za sabo dve zaporedni zmagi, v Maribor pa bodo zagotovo odšli po tretjo in na najlepši možen način končali leto 2019. Maribor sicer verjame v dober rezultat, a se po zadnjih petih tekmah in štirih porazih v prvenstvu Mariborčanom ne obeta nič dobrega.

Težka naloga pred rokometaši Krke

Novomeščani bodo v zadnjem krogu leta 2019 gostili aktualne državne prvake in v letošnji sezoni neporažene rokometaše Celja Pivovarne Laško. Krka sicer na lestvici na 8. mestu diha za ovratnik Kopru in Ormožu, ki se bodo tudi z vstopom v leto 2020 borili za preboj v končnico za prvaka.

Vroči Ormožani gostujejo v Škofji Loki

Hit drugega dela v rednem tekmovanju lige NLB so zagotovo rokometaši Ormoža. Varovanci Saše Prapotnika so po slabšem uvodu v sezono na zadnjih štirih tekmah vknjižili prav toliko zmag. Jutri bodo vroči ormožani gostovali pri Urbanescape Loki, ki je na zadnjih petih tekmah dosegla le eno točko.

Slovenjgradčani z optimizmom v Dobovo

Korošci imajo po dveh zmagah nad Izolo razlog za optimizem pred jutrišnjim gostovanjem v Dobovi. Dobova je sicer na zadnjih dveh tekmah doživela dva poraza, a vseeno varovanci Benjamina Teraša veljajo za favorite.

Trebanjci na gostovanje v Izolo

Rokometaši Trima bodo po nesrečnem porazu proti Ribnici jutri lovili priključek na lestvici. Rokometaši Trebnjega bodo gostovali v Izoli, ki je v letošnjem prvenstvu dosegla le tri točke. Za favorita veljajo Trebanjci, a bodo to morali dokazati tudi na igrišču.

Komentarji