Na sporedu tudi veliki derbi 2. DRL

Danes bo ob 19.30 uri odigran derbi 2. DRL za moške. Na zaostali tekmi 2. kroga omenjene lige se bosta udarili doslej neporaženi ekipi Velike Nedelje in Gorišnice. Obeta se sosedski derbi ekip, ki sta eni izmed glavnih favoritov za napredovanje v 1. B ligo.


Obe ekipi sta odlično pričeli prvenstvo in nanizali štiri (Velika Nedelja) ter tri zmage (Moškanjci Gorišnica). Tako se danes ob 19.30 uri obeta zanimiva tekma, kjer je zmagovalca težko napovedati:

“Derbiji so derbiji in tu je res težko napovedati zmagovalca. Obe ekipi sta na vrhu lestvice in tukaj tudi želita ostati po tej tekmi. V Hrpeljah smo odigrali solidno tekmo in verjamem, da bomo tudi proti naslednjemu nasprotniku pokazali svoj pravi obraz. Mi imamo mlado talentirano ekipo, na drugi strani je ekipa z bogatimi izkušnjami v 2. DRL. Zelo se veselimo tekme, ki bo še kako pomembna pri nabiranju prepotrebnih izkušenj za prihodnost naših mladih rokometašev. Menim, da smo zelo dobro pripravljeni na derbi, na katerem bomo poskušali izkoristiti svoje prednosti, ki jih imamo. Ena izmed teh je zagotovo naša hitra igra in širina igralskega kadra. Seveda bo tudi tokrat osnova za uspeh čvrsta obramba,” je pred derbijem povedal kapetan Velike Nedelje Peter Zorec.

Goste, ki jih vodi bivši igralec Jeruzalema Siniša Radujković, je v zadnjem krogu nadigrala Cerklje Radovljico in dokazala, da se nahaja v zelo dobri formi. Prve violine ekipe sta vratarja Ranfl in Žuran, glavni motor ekipe pa je Nejc Šandor, kateri je v preteklosti nosil dres Jeruzalema pri mlajših selekcijah in z generacijo 1997/98 serijsko osvajal naslove državnih prvakov: “Res je. Omenjeni igralci so zelo pomembni za ekipo Moškanjcev Gorišnice. Čeprav nikakor ne smemo pozabiti na ostale igralce – Sok, Geč, Leben, N. Bedrač, T. Bedrač, Ozmec, Temen… Na vsaki tekmi eden izmed njih prikaže odlično predstavo. Nazadnje je ekipo Cerkelj Radovljice potopil Nino Bedrač s sedmimi doseženimi goli. Potrebno bo biti pazljiv prav na slehernega igralca,” je še ekipo naslednjega nasprotnika pokomentiral Aljoša Munda, ki bo kljub težavam s poškodbo v igralskem kadru Velike Nedelje.

Neposredni prenos tekme si bo mogoče ogledati na TEJ POVEZAVI.

2. DRL MOŠKI, 2. KROG

Sreda, 12. april, ob 19:30
RK VELIKA NEDELJA – RD MOŠKANJCI-GORIŠNICA

FOTO: RK Velika Nedelja

Komentarji