PREVERJAMO: Ali res večina Slovencev navija za Gorenje?

Vedno bližje smo koncu letošnje sezone lige NLB. Že nekaj let ni bila končnica v slovenski rokometni eliti tako napeta kot v letošnji sezoni. Za prvaka lige se namreč borijo še kar tri ekipe, vse pa imajo še realne možnosti za osvojitev najprestižnejše slovenske rokometne lovorike.


Velenje, Trimo ali Celje?

Danes bodo na delu vse tri ekipe, ki se borijo za naslov prvaka. Trebanjci so minulo soboto šokirali rokometno javnost in z zmago nad Celjem še znižali možnosti za ubranitev naslova državnih prvakov. Že veliko več bo jasnega po današnjih tekmah v Novem mestu in Velenju.

Trebanjci se bodo na večnem dolenjskem derbiju udarili s Krko, Celje pa z novim trenerjem Luko Žvižejem odhaja na vroče gostovanje v Velenje. Trebanjci bi ob primeru zmage nad Krko in zmage Velenja proti Celju tako s točko prednosti in enakim številom odigranih tekem kot Celje prevzeli prvo mesto na lestvici. V primeru poraza Trima in zmage Velenja bi bila slednja na lestvici izenačena.

Celjani bi ob današnji zmagi v Velenju popravili vtis iz zadnjih treh tekem, kjer so zabeležili kar tri poraze. Ob morebitni zmagi bi Celjani naredili velik korak naprej k osvojitvi naslova državnih prvakov.

Kateri izmed treh klubov mislite, da bo osvojil naslov prvaka 1. lige NLB? Glasujte spodaj:

Kdo bo prvak 1. lige NLB? V teku

  • RK Trimo Trebnje
    22% 240 / 1k
  • RK Celje Pivovarna Laško
    17% 184 / 1k
  • RK Gorenje Velenje
    60% 643 / 1k
Komentarji
Kategorija