Najboljši igralec 7. kroga končnice za prvaka lige NLB

V sedmem krogu končnice za prvaka lige NLB smo na štajerskem derbiju v Mariboru videli presenečenje. Gostje iz Celja so bili absolutni favoriti, ekipa Maribora pa je pokazala, da je na domačem terenu vedno težko premagljiva. Mariborčani so tako prišli do točke proti prvakom iz Celja. Gorenje je po osvojeni pokalni lovoriki v petek suvereno opravilo z Urbanescape Loko, Ribnica pa je na domačh tleh zanesljivo ugnala Koprčane.


Na štajerskem derbiju med Mariborom in Celjem je blestel kapetan domačih Tadej Sok. Desni krilni igralec, ki je že vrsto let član Vijolic je na derbiju zadel kar 9-krat in se lahko pohvali s 100 procentnim strelom.

V Velenju na tekmi med Gorenjem in Loko je znova odlično tekmo odigral Matic Verdinek. Verdinek v končnici za prvaka v povprečju dosega 9 golov in je z naskokom najboljši strelec 1. lige NLB. Na tekmi v petek je dosegel 8 golov.

Na zadnji tekmi 7. kroga končnice za prvaka lige NLB med Ribnico in Koprom je najbolj vidno vlogo za zmago domačih odigral Rok Setnikar. Desni krilni igralec Ribnice je mrežo Kopra zatresel 8-krat in bil najboljši strelec tekme.

Komentarji