Napoved 4. kroga v 2. DRL

Po treh tednih se nadaljuje prvenstvo v 2. državni rokometni ligi. Vse tekme bodo na martinovo soboto, 9. 11. 2019 ob 19. uri, razen tekme v Logatcu, ki se bo začela ob 20. uri.


V Logatcu se bosta srečala zadnjeuvrščeni Kronos in Cerklje, ki so z dvema porazoma in eno zmago na 6. mestu in so v letošnji sezoni rezultatski “dolžniki”. Glede na dejstvo, da se v dvorani v Logatcu tekme igrajo brez smole, je možno, da bodo nekatere ekipe s tem imele velike težave. Kljub vsemu so v vlogi favorita Cerklje.

V Radence k Arcont Radgoni prihaja ekipa Ajdovščine. Radgončani še vedno čakajo prvo zmago, vendar imajo malenkost več možnosti za zmago Ajdovci, kljub krajši klopi. Vprašanje je tudi, koliko zadetkov bo dosegel Rohjt, ki ima na treh tekmah povprečje 11 golov na tekmo.

Zanimiva tekma se nam obeta v Modri dvorani v Hrpeljah, kjer k Jadranu prihaja ekipa Moškanjci Gorišnica, ki še ne pozna poraza (ob zmagi 10:0 proti Ajdovščini in tesni zmagi v gosteh proti Kronos), Jadran pa je tesno v svoji dvorani izgubil s Sevnico. Lahko pričakujemo prvo zmago domače ekipe?

Derbi kroga je tokrat v Sevnici. Sevnica gosti Alples iz Železnikov. Obe ekipi sta še neporaženi in imata po dve zmagi. Zaradi domače dvorane nekoliko več možnosti pripisujemo domačinom, vendar ne smemo pozabiti na Železnike, ki jih pred sezono niso veljali za enega izmed favoritov za prvi dve mesti, a trenutno zasedajo drugo mesto, tik za vodilnim Pomurjem, ki je v 4. krogu prosto.

04. KROG, 09.11.2019:
19:00, RK ARCONT RADGONA -RK AJDOVŠČINA
19:00, RD ŠKERJANC JADRAN HRPELJE KOZINA – RD MOŠKANJCI-GORIŠNICA
19:00, RK SEVNICA – RD ALPLES ŽELEZNIKI
20:00, RK KRONOS – RK CERKLJE
RK POMURJE prosto

Komentarji