Napovednik 4. kroga 1.B lige za moške

Že v petek se bodo odigrale 3 zanimive tekme v 1. B rokometni ligi za moške.


Derbi kroga bo že danes ob 18.30 na Kodeljevem, kjer gostuje Škofljica. Ekipi sta na lestvici ena za drugo (4. in 5. mesto), a ima Slovan tekmo manj. Obeta se nam zanimiva tekma, kjer je Slovan na svojem igrišču, po našem mnenju, v manjši prednosti.

Črnomelj danes ob 20. uri gostuje na Ptuj pri Dravi. Tudi Črnomelj ima tekmo manj in je v dveh tekmah dosegel eno točko. Drava, na drugi strani, je še brez poraza (en neodločen izid) in bo na domači tekmi favorit.

Brežice, z eno točko iz treh tekem, gostijo Izolo. Izraziti favorit na tej tekmi so gosteje iz obale, ki želijo zaceliti rane po domačem porazu s Slovenj Gradcem.

V soboto 6. 10. 2018 ob 19. uri se bodo odigrale ostale 4 tekme 4. kroga.

Bivši prvoligaš Herz Šmartno gosti solidno ekipo Rudarja. Obe ekipi ima iz treh tekem eno zmago in dva poraza. Zmagovalca na tej tekmi je zelo težko napovedati.

Dvoboj prve in zadnje ekipe na lestvici bo v Slovenj Gradcu, kamor prihaja Pomurje iz Murske Sobote. Kljub solidni igri Pomurja v prejšnjem krogu proti Dravi bi vsak drugačen izid kot zmaga domačih bil veliko presenečenje.

Tudi tekma med Radečami in Mokercem, ki je nedavno spremenil ime, saj je klub dobil generalnega sponzorja KIG (novo ime: RK Mokerc KIG), je tekma dveh izenačenih ekip. Glede na majhno število igralcev Radeč bi lahko mlada in hitra ekipa Mokerca bila blizu zmage tudi v gosteh.

Nov član 1. B lige RK Ajdovščina gostuje v Krškem. Kljub trem osvojenim točkam Ajdovščine v treh krogih mora Krško obvezno zmagati, če želi ostati v vrhu lestvice 1. B lige.

05.10.2018
ob 18:30: RD LL GROSIST SLOVAN – ŠD ŠKOFLJICA PEKARNA PEČJAK
ob 20:00: RK DRAVA PTUJ – RK ČRNOMELJ
ob 20:00: RK BREŽICE – RD BUTAN PLIN IZOLA

06.10.2018
ob 19:00: RD HERZ ŠMARTNO – RD RUDAR
ob 19:00: RK SLOVENJ GRADEC 2011 – RK POMURJE
ob 19:00: RK RADEČE PAPIR NOVA – ŠD MOKERC – KIG
ob 19:00: RK KRŠKO – RK AJDOVŠČINA

Komentarji