Ne samo na igrišču, velik boj tudi na tribuni!

Zanimiv navijaški derbi je pred nami. Kapetana RK Gorenje Velenje in RK Celje Pivovarna Laško sta izzvala drug drugega, kdo bo na šaleško-savinjskem derbiju bolj napolnil dvorano.
 
RK Gorenje Velenje in RK Celje Pivovarna Laško se bosta v 5. in 10. krogu končnice Lige NLB pomerila na tradicionalnih šaleško – savinjskih derbijih. Tekma 5. kroga bo v Velenju (sobota, 27. 4. ob 20.30), tekma zadnjega kroga pa v Celju (petek, 31. 5. ob 20.15). Po reprezentančni tekmi sta se srečala kapetana obeh klubov, David Miklavčič in David Razgor, ki sta izzvala drug drugega, kdo bo v svojo dvorano na derbi pripeljal več obiskovalcev. 

Zmagovalci brezplačno na naslednji derbi v gosteh

Šla sta tako daleč, da sta določila tudi nagrado za to zmago. Klub, ki bo izgubil ta dvoboj na tribunah, bo za prvo naslednjo tekmo, ki jo bo igral v svoji dvorani, vsem gostujočim navijačem omogočil brezplačen ogled tekme. Kapetana sta šla nato še nekoliko dlje in sta se dogovorila, da klub, ki izgubi, poskrbi tudi za nekaj pijače za piknik, ki ga bodo imeli najzvestejši navijači obeh klubov po sezoni. 


Štejejo tudi všečki

In ne samo število gledalcev v dvoranah. Šteli bodo tudi všečki objav na socialnih omrežjih (Facebook, Instagram, Twitter), ki bodo neposredno promovirale omenjena obračuna. Zato privrženci in navijači obeh klubov, na uradna omrežja svojega kluba in stisnite “Like”, 27. aprila pa najprej v Rdečo dvorano in 31. maja v Zlatorog, da v živo preštejemo, kdo se bo veselil zmage ob igrišču.

#navijaškiderbi

Komentarji