Nejc Cehte z odlično predstavo pomagal Hannovru do zmage

Na včerajšnjih tekmah Bundeslige je imel svoj večer Nejc Cehte, ki je dosegel 5 zadetkov in pomagal Hannovru do zmage. Klemen Ferlin je z Erlangenom remiziral pri Wetzlarju, Marko Bezjak pa z Magdeburgom premagal Essen Tima Rozmana. 


Nejc Cehte je bil dobro razpoložen za igro in ob zmagi nad Melsungenom dosegel 5 zadetkov. Urban Lesjak ni zbral obrambe. Hannover trenutno zaseda 10. mesto na lestvici Bundeslige in je kar daleč od mest, ki vodijo v evropska tekmovanja. V zadnjih 5 tekmah so sicer zbrali 4 točke ob 2 zmagah in 3 porazih. Marko Bezjak je za Magdeburg dosegel 3 zadetke ob zmagi nad Essenom Tima Rozmana, ki je dosegel 1 zadetek. Magdeburg je v odlični formi in trenutno zaseda 3. mesto na lestvici Bundeslige v zadnjih 5 tekmah pa so oddali le 2 točki.

Klemen Ferlin je ob remiju Erlangena na gostovanju pri Wetzlarju zbral 1 obrambo. Najbolj razpoložen pri Erlangenu je bil bivši Celjan Šime Ivić s 6 zadetki, pri Wetzlarju pa Anton Linskog z 9 zadetki. Erlangen je na 14. mestu Bundeslige in je nekaj točk oddaljen od cone izpada. V zadnjih 5 tekmah so zbrali 4 točke.

FOTO: ŠD Šport

Komentarji