Nemški rokometni virtuoz še ni rekel zadnje

Nemški rokometni virtuoz in eden najboljših igralcev na položaju levega krila vseh časov, Uwe Gensheimer še ni rekel zadnje besede v svoji karieri. Članu nemškega Rhein-Neckarja se ob koncu sezone 2021/2022 izteče pogodba, vsi v klubu na čelu s športnim direktorjem Oliverjem Roggischem, pa so optimistični za novo podaljšanje pogodbe.


“Mislim, da vsi vemo, kaj Uwe pomeni našemu klubu. Uwe pripada Mannheimu,” je v nedeljo v intervjuju za Sky poudaril športni direktor Rhein-Neckar Löwna in dodal: “Pogovori še potekajo. Manjka le še podpis.”

Legendarno levo krilo je ikona nemškega kluba Rhein-Neckar Löwen. Uwe Gensheimer je sicer tri sezone (2016-2019) nosil dres francoskega Paris Saint-Germaina, pred tem pa dres Rhein-Neckarja nosil od leta 2003. V letošnji sezoni predstavlja levo krilni dvojec z Benjaminom Helanderjem.

Gensheimer je bil pred začetkom sezone ob govoricah o podpisu podaljšanja pogodbe precej skromen: “Trenutno se pogovarjamo z Rhein-Neckar Löwen, ki je seveda moj prvi stik. O podpisu pogodbe še ni ničesar za povedati,” je nemški zvezdnik dejal minuli četrtek.

 

FOTO: Rhein-Neckar Löwen Facebook

Komentarji