Obeta se pestra sobota v prvoligaški konkurenci

Po uvodni tekmi drugega kroga med Celjem in Dobovo bodo jutri na sporedu še ostale tekme prve državne rokometne lige v Sloveniji. V prvem krogu smo že bili deležni nekaj presenečenj v drugem krogu pa se nam zopet obeta pet izjemno zanimivih dvobojev.


Velenje na prvi domači tekmi proti neugodni Krki

Lanskoletni podprvak 1. NLB lige Velenje bo na prvi domači tekmi v sezoni igral proti Novomeški Krki. Ose, ki so se na prvi tekmi v Škofji Loki že pošteno opekle, bodo na prvi domači preizkušnji zagotovo krenile na zmago. Dobrega rezultata si nadejajo tudi v Krki, tako da nas čaka napet dvoboj.

Ribnica na popravni izpit pred domačimi navijači

Ribničani, ki na tekmi prvega kroga v gosteh v Slovenj Gradcu niso prepričali s svojo igro, se bodo domačim navijačem skušali oddolžiti na jutrišnji tekmi proti Mariboru. V obeh taborih se maksimalno pripravljajo na jutrišnjo tekmo v Mariboru pa poudarjajo, da se osredotočajo na svoje predstave in iščejo izboljšave v svoji igri.

Koper po prvo zmago na domačih tleh

Primorci bodo po razočaranju v Dobovi v prvem krogu prvenstva lovili svojo prvo zmago v Areni Bonifika. Jutri bodo v Kopru gostili Urbanescape Loko, ki je na prvi tekmi prvenstva na kolena spravila Gorenje Velenje. Forma Škofjeločanov je v vzponu zato se obeta izredno zanimiva tekma.

Izolani z bučno podporo po zmago v Ormož

Novinec v ligi RD Butan plin Izola je po domači tekmi in porazu proti Celju že osredotočen na drugo tekmo prvenstva. Ranjeni Ormož, ki je na gostovanju v Trebnjem doživel prvi poraz v sezoni bo v Ljutomeru gostil Izolane, ki bodo imeli bučno podporo svojih navijačev iz Izole. V Izoli vlogo favorita pripisujejo Ormožu, a si po tihem nadejajo svoje prve zmage v 1. NLB ligi.

Trimo na težko gostovanje na Koroško

Slovenj Gradec kljub porazu na uvodnem krogu lige proti Ribnici ostaja samozavesten. Trimo je na prvem krogu suvereno opravil z Ormožem gostovanje v Slovenj Gradcu pa bo zagotovo težka naloga. V taboru Slovenj Gradca si pred domačimi navijači nadejajo dobre tekme in ob kančku športne sreče po mnenju Korošcev lahko pade tudi Trimo.

 

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Komentarji