Odzivi trenerjev pred žrebom: Prvi nasprotnik ni pomemben

Pred jutrišnjim žrebom, ki bo malce po 12. uri naznanil pare Lige NLB za prihodnjo sezono, smo povprašali trenerje o njihovih željah. O obeh novincih smo že pisali (klik TUKAJ), sedaj pa predstavljamo še poglede nekaterih ostalih, od katerih smo prejeli odgovore na naša vprašanja.


RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

Tomaž Ocvirk se zaveda, da so glavni kandidati za naslov prvaka, zato mu je vseeno, kdo bo prvi tekmec. Glede kraja igranja v prvem kolu se tudi ne obremenjuje preveč. Kot pravi, mu je popolnoma vseeno, ali Celjani igrajo doma ali v gosteh. Kot prvi v slovenski prvoligaški karavani se bodo Celjani zbrali že 20. julija, dva dni za tem pa odhajajo na “teambuilding” v naravo, saj želijo ekipo med seboj še bolj povezati.

RD URBANSCAPE LOKA

Robert Beguš bi najraje prvo tekmo igral doma, glede prvega nasprotnika pa nima posebnih preferenc. Ekipo bo na prvem treningu zbral 27. julija.

RD RIKO RIBNICA

Damjan Škaper pravi, da je prva tekma že sama po sebi nekaj posebnega, zato mu je vseeno, s kom se bo Ribnica srečala v prvem krogu. Tako kot kolega z Škofje Loke pa bi tudi on raje imel prvo tekmo pred domačimi gledalci. Ekipa se bo na pripravah zbrala 27. julija. 

MRD DOBOVA

Benjamin Teraš pravi, da so vse ekipe v ligi zelo kakovostne, zato prvi nasprotnik ne igra posebne vloge. V Dobovi še zaenkrat ne vedo, ali bodo igrali domače tekme v svoji dvorani, ali si bodo morali “izposoditi” kakšno od sosednjih, saj je njihova v prenovi. Si pa kljub temu Teraš želi pričeti prvenstvo kot domačin. Tudi Dobovčani se bodo prvič v sezoni 2020/21 zbrali 27. julija.

RK TRIMO TREBNJE

Uroš Zorman v taboru Trebanjcev zagotavlja, da se bodo enako pripravili na Celjane ali pa na novince iz Ljubljane, zato mu je popolnoma vseeno, kdo je njihov prvi nasprotnik. Za razliko od prejšnjih treh kolegov pa bo Zorman ekipo zbral nekaj dni prej, natančneje 23. julija.  

NOVINCA – RD LL GROSIST SLOVAN IN MRK LJUBLJANA

Razmišljanja obeh strategov si preberite v spodnjem članku.

Novinci pred žrebom: Čotar želi gostovanje, Repina ne želi najboljših

Komentarji