Ovniček do tesne zmage, Jurečič do remija v Franciji

V Franciji je bilo po povratku iz reprezentančnih akcij precej pestro. Rok Ovniček je s svojim Nantesom prišel do tesne zmage, Jan Jurečič pa je remiziral s Chamberyjem.


Nantes je igral pomembno tekmo za višja mesta v ligi, ki še vodijo v Evropo in slavil proti Creteilu. Tekma je bila skozi celoten potek izjemno izenačena, goli pa so deževali na obeh straneh. Po prvem delu so bili boljši domačini iz Nantesa, v drugem delu pa je bil boljši Creteil z dvema zadetkoma razlike, a so si domači v prvem delu priigrali dovolj zajetno prednost, ki je zadostovala za zmago. Odlično tekmo je odigral Rok Ovniček, ki je dosegel 4 zadetke iz 6 poizkusov in bil najboljši strelec svoje ekipe.

Dunkerque Jana Jurečiča je gostil Chambery in v tekmi maloštevilnih zadetkov iztržil remi. Tekma je bila izenačena že od samega začetka, dovolj pa pove tudi dejstvo da sta se oba polčasa končala z identičnim rezultatom 11-10, vendar prvi polčas je pripadel Dunkerqueju, drugi pa Chamberyju. Naš legionar Jan Jurečič se tokrat ni vpisal v strelsko statistiko, za Dunkerque je Taboada dosegel 4 zadetke, za Chambery pa Richert prav tako 4.

FOTO: HBC Nantes

Komentarji