Planinc in Sintič na dveh različnih bregovih

Koprčani so v predzadnjem krogu rednega dela lige NLB gostili Dobovo. Rokometaši iz Dobove so Koprčanim že povzročali velike preglavice, zato so Primorci v tekmo krenili brez podcenjevanja. Po nekoliko slabših uvodnih minutah so Koprčani v drugem delu stopnejvali svojo igro, nadigrali nasprotnika in zasluženo vknjižili dve točki.


V ekipi Kopra je blestel Nejc Planinc, ki je bil z desetimi goli in 100 odstotno uspešnostjo najboljši strelec Koprčanov: “Odigali smo zelo pomembno tekmo, ki smo jo vzeli maksimalno resno. Nasprotnika nismo podcenjevali, ker smo se zavedali, da so dobra ekipa (že prva tekma v Dobovi je bila zelo težka). Danes smo jih nadigrali, zdaj pa nadaljujemo z dobro predstavo naprej.”

Rokometaše dobove ob slabi predstavi v minulem krogu čaka zelo težak boj za obstanek v ligi. Slabo predstavo svoje ekipe je komentiral organizator igre Dobove, Marko Sintič“Današnja tekma se je končala z za nas kar grdim izidom, izgubili smo za poštenih trinajst golov. V obrambi nas vsekakor ni bilo, v napadu pa smo prihajali do neizdelanih strelov zaradi česar so nas Koprčani kaznovali v protinapadih. Mi gremo naprej, sedaj nas čaka težak boj za obstanek.”

Rokometaše iz Kopra v torek 12. 3. čaka pokalna tekma proti Velenju, nato pa v zadnjem krogu rednega dela odhajajo na gostovanje k Urbanescape loki.

Foto: RD Koper

Komentarji