RK Jeruzalem Ormož presenetljivo ugnal Trimo

Rokometaši Jeruzalema iz Ormoža, ki se nahajajo v spodnjem delu lestvice so presenetljivo premagali goste iz Trebnjega, ki so v dosedanjem delu prvenstva pokazali precej boljše predstave od Ormožanov. Slednji so slavili z 29-25.


Kot je to značilno za vse moštvene športe stanje na lestvici ne pomeni, da bo ekipa ki na le-tej kotira višje dejansko tudi upravičila vlogo favorita. To dejstvo so nocoj na svoji koži občutili rokometaši Trima iz Trebnjega. Igralci Jeruzalema so bili v prednosti celotno srečanje in čeprav se je Trimo na trenutke približal, pa vodstva domačih nikoli ni pretirano ogrozil.

Izredno strelsko formo sta prikazala Bojan Čudič in Rok Žuran z osmimi, oziroma devetimi goli. Pri Trimu so bili razpoloženi Marko Kotar, Anže Dobovičnik in Dino Hamidović (vsi po 5 golov), kar pa bi bilo dovolj, za uspeh gostov iz Trebnjega. Ormožanom so se še najbolj približali v 56. minuti, zgolj na dva zadetka zaostanka (25-23), a domači so takoj odgovorili z dvema zaporednima zadetkoma, kasneje pa njihovo vodstvo ni bilo več ogroženo.

Trimo je tako doživel še drugi zaporedni poraz, saj so jih v prejšnjem krogu ugnali Celjani. Jeruzalem se očitno dviguje v formi, saj je dosegel še drugo zaporedno zmago.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto: RK Trimo Trebnje / Dominik Pekeč

Komentarji