VIDEO: Ana Gros z najlepšim zadetkom prvega kroga SP

Slovenska ženska reprezentanca je z odlično igro na prvi tekmi svetovnega prvenstva na Japonskem na kolena spravila favorizirane Nizozemke. Naše so z odlično igro opozorile na svojo kvaliteto, veliko pozornosti pa so jim namenili tudi na družabnih omrežjih svetovne rokometne zveze (IHF).


Izjemno partijo na prvi tekmi je prikazala Tjaša Stanko, ki je mrežo nasprotnic zatresla kar 12-krat in si trenutno deli prvo mesto na lestvici najboljših strelk na SP na Japonskem. Odlično predstavo slovenske reprezentantke si oglejte v spodnjem videu.

Tjasa Stanko's wonderful night in Slovenia's triumph over the Netherlands | Japan 2019 – IHFtv

She's been marked as a big talent for the future for some time and tonight she showed us why! 🙌 Tjasa Stanko led Slovenia 🇸🇮 with 12 goals as they defeated #Germany2017 bronze medallists the Netherlands 🇳🇱 in their #Japan2019 opener 🔥🤯 #handinhand

Objavil/a International Handball Federation – IHF dne Sobota, 30. november 2019

Precej pozornosti je požela tudi Ana Gros, ki se je kar z dvema zadetkoma zavihtela na lestvico 10 najlepših potez. S pravo malo mojstrovino s šestmetrske črte je zavzela deveto mesto, s kirurško natančnim strelom z razdalje pa sam vrh! Mojstrovino Grosove si oglejte v spodnjem videu.

Top 10 Plays on Day 1 | IHFtv – Japan 2019

What a start for the 2019 IHF Women's Handball World Championship in Kumamoto 🇯🇵! We made a selection of the best goals and saves from yesterday, but we invite you to comment and tell us which one you liked the most 👇🏽

Objavil/a International Handball Federation – IHF dne Sobota, 30. november 2019

Komentarji