Nantes brez Ovnička do zmage in napredovanja, uspešen tudi Zarabec

Danes so bile v ligi prvakov odigrane povratne tekme. Kiel Mihe Zarabca si je po ugodni prednosti iz prve tekme z zmago na domači tekmi zagotovil zanesljivo napredovanje, Nantes Roka Ovnička pa je slavil na gostovanju pri Kielcah in tako v skupnem seštevku prišel do ugodnejšega razpleta ter napredovanja.


Szeged je tekmo proti Kielu bolje začel, a je Kiel po uvodnih minutah prevzel pobudo in hitro prešel v vodstvo, prvi polčas pa dokaj zanesljivo dobil z 18-15. V drugem delu smo spremljali precej izenačeno predstavo, Kiel pa je dobil tudi drugi polčas z rezultatom 15-13 in tekmo zanesljivo dobil z 33-28, napredoval pa s skupnim izidom 66-56. Miha Zarabec za Kiel ni dosegel zadetka, na drugi strani pa je Dean Bombač dosegel 4, Borut Mačkovšek 2, Matej Gaber in Mario Šoštarič pa sta dodala po zadetek.

Nantes je gostoval pri Kielcah in nadoknadil prednost zadetka Kielc iz prve tekme. Nantes je začel bolje in prvi polčas dobil z rezultatom 13-15, tudi v drugem delu pa so kljub izenačeni tekmi zdržali in slavili z 31-34, skupno pa so napredovali z izidom 56-58. Rok Ovniček tokrat ni bil v kadru, najbolj razpoložen pri Nantesu je bil z 9 zadetki Valero Rivera, pri domačinih pa je 6 zadetkov dosegel Vladislav Kulesh.

FOTO: THW Kiel

Komentarji