Rokometaši Ljubljane v Radovljici do nove zmage

Rokometaši Ljubljane so na gostovanju pri Radovljici prišli do nove zmage, s katero ostajajo vodilni klub na ligaški lestvici. Favorizirani gostje so dominirali skozi celotno srečanje in po zadnjem zvoku sirene slavili z rezultatom 31-41.


Uvodne minute tekme so bile precej izenačene, do 9. minute pa so si gostje iz Ljubljane priigrali tri zadetke prednosti (4-7). Slednjo so do polovice polčasa povišali na +5, vendar so se domačini s tremi zaporednimi goli vrnili na dva zadetka zaostanka (8-10). Minuta odmora na zahtevo gostujočega trenerja je koristila Ljubljančanom, ki so do 25. minute pobegnili na sedem zadetkov prednosti (9-16). Gostje so do konca polčasa prednost povišali na +8, ekipi pa sta na odmor odšli ob rezultatu 13-21.

Otvoritev drugega polčasa je pripadla Ljubljančanom, ki so si do 34. minute priigrali dvomestno prednost (14-24). Prednost so v nadaljevanju uspešno držali ter jo do 43. minute povišali na +13 (19-32). Zaostanek je bil za rokometaše Radovljice previsok, da bi ga do konca srečanja uspeli uloviti. Gostje iz Ljubljane so tekmo mirno pripeljali do konca in po 60. minutah igre slavili z rezultatom 31-41.

V taboru domačinov se je pod 12 zadetkov podpisal Žan Debelak, med ljubljanskimi rokometaši pa je 7 golov dosegel Matevž Jaklič.

FOTO: MRK Ljubljana Facebook

Komentarji