RZS podpisala novo sponzorsko pogodbo

V sklopu novinarske konference sta podjetje Wallis Motor Ljubljana in Rokometna zveza Slovenije podaljšala sponzorsko sodelovanje, ki se je začelo ob ustanovitvi prvega v letu 2021.


“Smo družbeno odgovorno podjetje in podpiramo dejavnosti, ki pripomorejo k razvoju družbe in športa pri nas. S podpisom pogodbe utrjujemo našo podporo na področju mobilnosti in ponosni smo, da podpiramo slovenski rokomet in Rokometno zvezo Slovenije že od ustanovitve podjetja Wallis Motor Ljubljana. Naša vizija je od začetka jasno začrtana in jo uspešno uresničujemo. Želimo postati najboljši prodajno-servisni center vozil BMW v Sloveniji,” je ob podpisu podaljšanja sodelovanja dejal direktor podjetja Wallis Motor Ljubljana Blaž Urbanija in nadaljeval: “Šport nam je blizu in z njim si zaposleni v našem podjetju delimo enake vrednote. Tako pri našem delu, kot tudi športu sta najbolj pomembna vztrajnost in predanost. Tudi naše poslovanje temelju na timskem delu, kjer ima vsak sodelavec točno določeno vlogo in le tako lahko našim strankam nudimo najboljše prodajne in servisne storitve.”

Sponzorsko pogodbo je v imenu Rokometne zveze Slovenije podpisal podpredsednik Sebastjan Gergeta“Zahvaljujem se podjetju Wallis Motor Ljubljana in gospodu Urbaniji za izkazano zaupanje s podaljšanjem sodelovanja. Sredstva bodo namenjena razvoju slovenskega rokometa in delovanju Rokometne zveze Slovenije. S Strategijo, ki smo jo zastavili z novim predsednikom, je ambiciozna. Podjetje Wallis Motor Ljubljana je dodaten igralec v polju, ki nam omogoča doseganje ciljev. Takšna sponzorstva so za nas velika čast, obenem pa velika odgovornost, saj nam nalagajo doseganje zastavljenih ciljev. Ne le tistih, opredeljenih s pogodbo, temveč tudi drugih ciljev in odličnosti, s katerimi kar najbolje predstavljamo svoje sponzorje. Hvala gospodu Urbaniji tudi za to, da je že dve leti član predsedstva RZS in tako prispeva k razvoju slovenskega rokometa,” je hvaležno dejal Gergeta.

Komentarji