Še točno 100 dni do Final 4

Danes je točno 100 dni do začetka zaključka Lige prvakov, ko se bo 30. maja v Kölnu odvil VELUX EHF FINAL4. Največji klubski rokometni dogodek je nekaj več kot tri mesece oddaljen. To je čas, ko se štiri najboljše ekipe v moški klubski rokometni konkurenci podajajo v boj za najprestižnejšo nagrado v Evropi.


Kot vedno, se VELUX EHF FINAL4 začne dan prej kot polfinalni obračuni – na igrišču z uradno otvoritveno zabavo v petek, 29. maja. Več informacij o razburljivih dogodkih in programu bo znano kmalu. Potem se v soboto igrata polfinalna obračuna ter v nedeljo finale.

Z vsemi razprodanimi vstopnicami – z izjemo razdelitve, ki jo vsak klub prejme ob kvalifikaciji na turnir – vzdušje obljublja, da bo zelo pestro.

Za ekipe, ki se bodo potegovale za nastop na VELUX EHF FINAL4, je bitka v polnem teku. Skupinske faze naj bi se zaključile naslednji teden. V skupini B je ekipa THW Kiel postala prva, ki je po zmagi nad Veszpremom rezervirala svoje mesto v četrtfinalu, v skupini A pa se jim lahko pridružijo španski velikani Barca, ki so doslej dobili 11 od svojih 12 tekem.

FOTO: EHF CHAMPIONS LEAGUE 

Komentarji