Seja predsedstva RZS STROGO TAJNA! Vujović ostaja ali … ?

Danes v dopoldanskih urah se je sestalo predsedstvo Rokometne zveze Slovenije na izredni seji, ki je bila sklicana v strogi tajnosti. Nihče, razen predsedstva RZS, ni vedel za to – no, pa dveh novinarjev, poročajo na Delo.si. Namen izredne seje: STROGA TAJNOST!


Nihče od prisotnih na seji ni želel prav nič komentirati. Edina izjava, ki sta jo novinarska kolega dobila, je bila zelo diplomatska. “Brez komentarja. Če bi bila kakšna odločitev, ki bi terjala takojšen odziv, bi ga dal. O nekaterih stvareh smo se pač morali pogovoriti za zaprtimi vrati,” je povedal predsednik RZS Franjo Bobinac.

Je po izpadu nad Vlahom ogrožen Vujovićev stolček? Po današnji seji še ne, saj je Bobinac potrdil, da danes ni bilo nobenega glasovanja. So pa zelo verjetno o tem razpravljali ožji člani predsedstva, ki so sestanek nadaljevali v sosednjem lokalu – seveda prav tako v tajnosti. 

VUJOVIĆ IZGUBIL SLAČILNICO?

Kot poročajo na Delo.si, naj bi bila mnenja o Vujoviću deljena tudi v samem predsedstvu. Vujović je sicer slovensko reprezentanco popeljal na OI v Riu leta 2016 in z njo osvojil bron na SP 2017. Je pa tudi res, da se reprezentanca ni uvrstila na letošnje SP, prav tako pa v kvalifikacijah za EP 2020, na katerega se je sicer uvrstila, ni delovala ravno najbolje.

“Kot smo se lahko prepričali pri igralcih, ki se sicer ne želijo izpostavljati, bi jih večina obrnila palec navzdol, če bi bila izbira njihova,” so še zapisali pri Delu. Močno so pa palec navzdol javno obrnili tudi Miha in Luka Žvižej, Dean Bombač ter trenerji Aleš Pajovič, Zoran Jovičić in Bojan Čotar. Tudi predsednik RZS Franjo Bobinac je selektorju pokazal rumeni karton, a kot kaže, poteka “VAR analiza”, ali je bil prekršek Vujovića kaplja čez rob, ki si zasluži rdečega. 

FOTO: RD KOPER / MATIA ŠČUKOVT

Komentarji