Šerbec sporazumno prekinil s Krškim

Na uradnem Facebook profilu Rokometnega kluba Krško so včeraj sporočili novico, da se je klub po nekaj slabših rezultatih in nepričakovanih porazov sporazumno razšel s trenerjem članov Urošem Šerbcem, ki se je na klop Krškega preselil julija lani.


Krško se že nekaj sezon muči s tako željenim napredovanjem v elitno NLB ligo, a mu zaenkrat to še ni uspelo. Rešitev so pri Zelenih iskali v menjavi trenerja, ko so lani julija v klub zvabili Uroša Šerbca. Šerbec je pred dvema letoma še deloval v Slovenj Gradcu, v Krško pa je prišel z namenom klub vrniti v prvo ligo.

Po lanskoletnem neuspešnem preboju v slovensko elito so v klubu Šerbcu dali še eno priložnost. Letošnja sezona Krškega pa se odvija pod pričakovanji. Šerbcu je spodletelo na gostovanju pri Črnomlju in Grosuplju, remiziral pa je na lokalnem derbiju proti Brežicam. Krčani se trenutno nahajajo na nehvaležnem petem mestu 1. B lige.

“RK Krško in trener Uroš Šerbec sta sporazumno prekinila sodelovanje. Urošu se RK Krško zahvaljuje za trud in znanje, ki ga je dal klubu in mu želi vse dobro v nadaljnji karieri,” so za javnost sporočili pri Krškem.

Kdo bo sedel na vroči stol Krškega še ni znano, govori pa se, da bi naj ekipo začasno prevzel pomočnik Šerbca Goran Brečko.

Komentarji