Skoko: “Trimo je v tem trenutko najboljša ekipa v Sloveniji”

Danes bo pestro tudi v Novem mestu, kjer bodo rokometaši Krke gostili dolenjski derbi. Spremljali bomo dvoboj ekip, ki se na eni strani bori za obstanek, druga pa se bori za naslov prvaka 1. lige NLB.


Pred dolenjskim derbijem sta izjavo podala stratega obeh ekip Mirko Skoko in Uroš Zorman.

Mirko Skoko, trener MRK Krka:
“Čaka nas zahtevna tekma. Mislim, da je Trimo Trebnje v tem trenutku najboljša ekipa v Sloveniji. Sestavljena je tako, da ima na vsakem položaju dva izredno kakovostna rokometaša. Z veliko menjavami ohranja visoko raven igre vseh 60 minut. Uroš Zorman odlično vodi moštvo, s svojim osebnim pečatom in vizijo rokometa daje Trebanjcem dodatno kakovost. Tekmeci imajo za seboj odlične predstave v Evropi in so v igri za osvojitev naslova državnih prvakov. To je za moštvo Trima Trebnjega dodaten pritisk. V njegovi vlogi nedvomnega favorita, naboju dolenjskega derbija ter motivaciji naše ekipe vidim priložnost, da dosežemo ugoden rezultat. Dejstvo je, da se nam mora za kaj takega vse poklopiti.”

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“Po zmagi nad Celjem Pivovarno Laško ni časa za evforijo. Krkaši potrebujejo točke v boju za obstanek, zato jih jemljemo resno. Naš cilj je pokazati pravi obraz na igrišču in odigrati dobro tekmo.”

ZAOSTALA TEKMA 17. KROGA:

sreda, 12. maja, ob 18.30:
MRK KRKA : RK TRIMO TREBNJE

 

FOTO: Gašper Simonič/MRK Krka

Komentarji