Slovenj Gradec v tesni končnici do pomembne zmage

Danes sta se v Slovenj Gradcu pomerila domači Slovenj Gradec in RD Koper. Videli smo izjemno napeto in izenačeno tekmo, kjer pa so v končnici slavili domačini.


Tekmo so dosti bolje odprli domačini in v 6. minuti so prek Roka Cvetka povedli z 4-2. V 15. minuti so domačini po zadetku Nemanje Živkovića vodili že z 8-4 in nadzorovali potek tekme. Koper se je nato zbral in v 22. minuti prek Staša Jovičića izenačil na 10. Prvi polčas se je končal izenačeno, zadnji gol je za domačine dosegel Tilen Grobelnik in rezultat je bil 13:13. V drugem polčasu smo na začetku spremljali dobro napadalno predstavo, nobena ekipa pa si ni uspela priigrati prednosti višje od zadetka. Od 41. do 44. minute so zadetki padali kot za stavo, obe ekipi sta odlično izkoriščali napade. V 50. minuto sta ekipi vstopili izenačeno, ko je za 25:25 zadel Cvetko. V 56. minuti je za prednost 30:28 zadel Filip Banfro in Slovenj Gradec je imel dober kapital za zadnje minute. Koper je v 59. minuti še enkrat uspel poravnati rezultat, a v zadnji minuti so domačini dosegli 2 zadetka in slavili z 32:31.

Najbolj razpoložen na tekmi je bil pri Slovenj Gradcu Nemanja Živković, ki je dosegel 8 zadetkov, 5 jih je dodal Vid Levc. Pri Kopru jih je 7 dosegel Staš Jovičić.

FOTO: Aljaž Sešel

Komentarji