Slovenke dvakrat z evropskimi prvakinjami

Slovensko žensko rokometno reprezentanco v prihodnjem tednu čaka začetek nastopov v reprezentančnem pokalu evropske rokometne zveze. Uvodoma se bodo naše srečale z aktualnim evropskimi prvakinjami – izbrano vrsto Norveške.


To bo njihova prva tekma pred slovenskimi navijači po več kot dveh letih. Rokometni sladokusci ste lahko žensko člansko reprezentanco s tribun nazadnje spremljali v začetku junija 2019. Tedaj so se naša dekleta v Celju za podporo oddolžile z visoko zmago nad Severno Makedonijo, šlo je za pot na svetovno prvenstvo na Japonsko.

Po obdobju samevanja tribun vrnitev navijačev ne bi mogla biti bolj spektakularna. V največji slovenski dvorani, Areni Stožice, bodo Skandinavke gostovale v nedeljo, 10. oktobra, z začetkom ob 17.30.

V stoženski lepotici, ki bo novembra prihodnje leto gostila tudi drugi in celotni finalni del evropskega prvenstva za rokometašice, organizatorji pripravljajo pester spremljevalni program.

Vstopnice za spektakel so do dneva tekme na voljo po ceni 10 evrov, na dan dvoboja pa po 12 evrov. Zagotovite si jih lahko na vseh prodajnih mestih mreže Eventima (seznam je na voljo TUKAJ) ter preko spletne strani eventim.si (spletni nakup).

Vstop na tekmo bo možen v skladu s tedaj veljavnimi zdravstvenimi določili, povezanimi z epidemijo virusa Covid-19.

Komentarji