Šmartno in SVIŠ še naprej 100%, Ižanci preskočili Rudar

Ta vikend se je nadaljevala tudi 1.B liga. V petek so rokometaši Šmartna gostovali v Brežicah in še naprej ostajajo neporežani. Prav tako neporaženi ostajajo tudi rokometaši SVIŠa, ki so novo zmago vknjižili na gostovanju v  Železnikih. Po štirih tekmah brez zmage (2 poraza in  neodločena rezultata) so se nove zmage veselili igralci ŠD Mokerc Kiga.


RK BREŽICE : RD HERZ ŠMARTNO  25:31 (12:15)

V petek so svojo tekmo odigrali vodilni rokometaši Šmartna, še naprej nadaljujejo s suverenimi predstavami. Na šesti tekmi so dosegli še šesto zmago. Tokrat so bili boljši od Brežic. S tem ostajajo na vrhu 1.B lige. V naslednjem krogu jih čaka tekma z Grosupeljčani, ki trenutno zasedajo 7. mesto na lestvici.

ŠD MOKERC KIG : RD RUDAR  28:22 (11:9)

Novo zmago so na svoj račun vpisali rokometaši Mokerc Kiga. Ižanci so tako do nove zmage prišli po štirih tekmah. Na domačem parketu so brez večji težav ugnali RD Rudar. So pa rokometaši iz Iga ena od dveh ekip, ki je v letošnji sezoni odigrala vseh sedem obračunov. V naslednjem krogu gostujejo pri zadnjem uvrščenem Črnomlju.

RD ALPLES ŽELEZNIKI : RK SVIŠ IVANČNA GORICA  29:34 (17:16)

Tako kot rokometaši Šmartna tudi igralci SVIŠa v letošnji sezoni še ne poznajo poraza. Tokrat so po preobratu slavili v Železnikih. Večji del prvega polčasa so bili v vodstvu domačini, ki so tudi na odmor odšli s prednostjo. V drugem polčasu pa so rokometaši SVIŠa pripravili preobrat in se veselili še šeste zmage. Zaradi slabše razlike v golih pa trenutno zasedajo drugo mesto.

FOTO: RK SVIŠ Ivančna Gorica

Komentarji