SVIŠ krepi sredino: prihaja Marko Marojević

Članska ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica je dodobra zakorakala v priprave za novo sezono, medtem odigrala že dve prijateljski tekmi in obenem dobila novo igralsko okrepitev. Marko Marojević prihaja iz Celovca. 


Ekipo trenerja Aleksandra Polaka je namreč okrepil Marko Marojević, ki je zadnjo sezono odigral v avstrijskem Celovcu in se najbolje znajde na srednjem zunanjem. Pred Celovcem je bil Marojević član ljubljanskega Slovana. Tako se je vrnil na slovenska rokometna igrišča in bo pomagal ivanški ekipi k čim višji uvrstitvi v 1. B ligi: “Vrnil sem se predvsem zaradi želje po boljših treningih in napredovanju na individualnem nivoju. Ko izboljšam svojo igro bom izboljšal tudi svoje soigralce. SVIŠ se mi je zdela dobra odločitev, ker fante poznam in vem da imajo tam dobro solo rokometa. Prav tako se s trenerjem Polakom poznava že iz mlajših generacij in verjamem da bova odlično sodelovala,” je Marko povedal ob sklenitvi dogovora.

21-letni Ljubljančan je v štirih sezonah za Slovan odigral 83 tekem in dosegel 144 zadetkov, med drugim pa bil tudi član mlajših reprezentančnih selekcij Slovenije.

 

FOTO: RK SVIŠ Ivančna Gorica

Komentarji