#TeamZorman in #TeamZvizej tudi med poletjem kadrovala

Uroš Zorman in Luka Žvižej se bosta 24. oktobra 2019 v Celju poslovila od aktivnega igranja rokometa. Na dogodku imenovanem Rokometna simfonija jima bodo družbo delali nekdanji soigralci in reprezentančni prijatelji. V dvorani Zlatorog se bo trlo rokometnih zvezdnikov.


#TeamZorman se je čez poletje okrepil z legendarnim Talantom Dušebajevim, Ivanom Čupićem, Davidom Davisom, Juretom Dolencem in Julenom Aguinagaldejem.

Na drugi strani je ekipo pospešeno sestavljal tudi njegov tekmec. Zadnjo zmago kariere bodo skupaj z glavnim akterjem v #TeamZvizej lovili Ivano Balić, Iker Romero ter slovenska reprezentančna trojica Sergej Rutenka, Renato Vugrinec in Vid Kavtičnik. Ker pa je do rokometnega spektakla še več kot mesec dni, se bosta zasedbi še krepili.

Da imamo Slovenci res radi rokomet govori tudi dejstvo, da je za tekmo prodanih že preko 1.500 vstopnic. Svojo si lahko zagotovite na mojekarte.si. Celjska dvorana sicer sprejme 5.000 gledalcev. Ti bodo poleg rokometne poslastice deležni tudi bogatega spremljevalnega programa. Kot se za slovo dveh rokometnih legend spodobi, se bo vse začelo že pred dvorano, nadaljevalo s posebno predstavitvijo ekip ter vmesnimi točkami, ki vas ne bodo pustile ravnodušnih.

Zorman in Žvižej, ki držita vsak svoj reprezentančni rekord – prvi v številu nastopov (225), drugi v številu doseženih golov (702), si zaslužita spektakel, katerega del ste tudi vi. Rezervirajte si oktobrski večer in se s stoječim aplavzom poklonite velikanoma slovenskega rokometa.

Uroš Zorman:Bolj kot se bliža Rokometna simfonija, bolj na trnih sem tudi sam. Veselim se srečanja z vsemi rokometnimi prijatelji, podporniki in navijači. Želim si napete in dobre tekme, ki si jo bom, prepričan sem tako, zapomnil za vse življenje.”

Luka Žvižej: “Zelo se veselim tekme v moji domači dvorani. Vzdušje v Celju je vedno izjemno in prepričan sem, da bodo gledalci takšnega pripravili tudi za naju z Urošem. Želim si nepozabnega večera, s katerim se bom tudi sam poklonil karieri in rokometu.

Komentarji