Tekma v Krškem ni dala zmagovalca

Danes sta se v 4. krogu Lige NLB v Krškem pomerila domači RK Krško in gostje iz Urbanscape Loke. Spremljali smo trdno tekmo z malim številom zadetkov, ki se je na koncu končala z rezultatom 20-20.


Tekmo so bolje odprli domačini, ki so v 11. minuti povedli z dvema zadetkoma prednosti, ko je zadel Andraž Novak. Domači so vzdrževali prednost 2 zadetkov vse do zadnjih minut prvega polčasa, ko so jih gostje ujeli in izenačili. Tudi prvi polčas se je končal z izenačenim rezultatom 11-11.

Drugi polčas so odlično odprli gostje, ki so s serijo 3-0 povedli z 14-11. Za najvišjo prednost na tekmi je za Loko zadel Darko Cingesar. Domačini so se nato spustili v lov za novim izenačenjem, kar jim je naposled uspelo šele v 57. minuti, ko je za končni rezultat 20-20 iz sedmih metrov zadel Marko Sintič.

Pri domačih je bil s 5 zadetki najbolj razpoložen Andraž Novak, 4 je dodal Tadej Subotič. Pri gostih je 7 zadetkov dosegel Darko Cingesar, 4 je dodal Mark Batagelj. Domačini so prišli do prve točke v novi sezoni, Loka pa ostaja pri 5 točkah.

FOTO: RZS TV YOUTUBE

Komentarji