Tilen Kodrin: “Glede na končni rezultat tekma izgleda enostavna”

Rokometaši Celja so včeraj na prvi pogled brez težav opravili z ekipo Kopra. A temu je bilo vse prej kot tako. Po 45. minutah srečanja je ekipi namreč ločil le en zadetek. Celjani so Koprčani strli šele v zaključku srečanja. Tako da končni rezultat 27:19 ne odraža realnega stanja. A zmaga je zmaga, te so se veselili Celjani in tako vpisali novi dve točki.


Tilen Kodrin, rokometaš RK Celje Pivovarna Laško:
“Glede na končni rezultat tekma izgleda enostavna, a je bila vse prej kot takšna. Zato smo krivi predvsem sami. V prvem delu smo imeli nekaj priložnosti, da bi povedli s petimi zadetki razlike, a smo z napakami Kopru dovolili, da se je vrnil v igro. Naša glavna težava je bila nezrela igra v napadu. Izgubili smo vse preveč žog, Koper pa je igral hitro in držal korak z nami. Čestitke fantom, da smo bili potrpežljivi, lomili tekmeca in na koncu zasluženo zmagali.”

Tine Poklar, rokometaš RD Koper:
“Žal mi je, da je na koncu takšen rezultat, za katerega menim, da ni realen glede na potek tekme. Vesel sem, da smo se dobro upirali in bili do 50. minute v igri za zmago. Žal se je potem za nas malce zaustavilo, malo smo bili nezbrani, malo nas je zmanjkalo in to je pripeljalo do končne razlike. Čestitke gostiteljem za zasluženo zmago.”

FOTO: RK Celje Pivovarna Laško

Komentarji