Tilen Kosi: “To so tekme, na katere igralci komaj čakamo”

V 15. krogu Lige NLB v Ormož prihajajo Celjani na krilih izjemne tekme v Ligi prvakov proti Nantesu. Preverite izjavo pred tekmo iz obeh taborov.


Tilen Kosi, rokometaš Jeruzalema Ormoža:
“Pred nami je ena lepa rokometna nedelja, kjer bomo merili moči z najboljšo ekipo v državi. Celjani so odigrali odlično tekmo v ligi prvakov proti Nantesu in na Hardek prihajajo z odlično popotnico. Dvorana na Hardeku bo lepo polna, saj bomo prvič v zgodovini kluba priča upokojitvi ene izmed številk. In sicer številke 10, ki jo je nosil moj prijatelj, soigralec, kapetan, vzornik in še bi lahko našteval, Bojan Čudič. Upam, da se bomo z borbeno predstavo čim dlje časa enakovredno kosali s Celjani, ki so glede na formo in na statistiko medsebojnih tekem v preteklosti v vlogi popolnega favorita. To so tekme, na katere igralci komaj čakamo in za njih tudi tako marljivo treniramo.”
 
Alem Toskić, trener Celja Pivovarne Laško:
“Za nami je velika zmaga proti Nantesu. Ponosen sem na svojo ekipo. Imeli smo en dan, da smo se malce poveselili, zdaj pa so naše misli že osredotočene k nedeljskemu gostovanju v Ormožu. Čaka nas zelo zahtevno srečanje in maksimalno moramo biti osredotočeni nanj.”

FOTO: RK Jeruzalem Ormož

Komentarji