Timon Orlič: “Želimo si uspešno sezono brez poškodb”

S pripravami za naslednjo sezono si pričeli tudi v novomeški Krki. V petek so člani opravili prvi trening v sklopu priprav za naslednjo sezono. Rokometaši so med premorom po besedah trenerja Romana Zarabca dobro delali in na uvodni trening prišli motivirani,v dobri formi, fizično pripravo pa bodo nadgrajevali in do začetka prvenstva še izpopolnili.


Do začetka prvenstva bodo varovanci trenerja Romana Zarabca odigrali niz prijateljskih tekem, med drugimi bodo v domači dvorani Marof gostili avstrijski FC Ferlach, trebanjski Trimo in hrvaškega državnega prvaka PPD Zagreb.

Timon Orlič, ki je zadolžen za kondicijsko pripravo rokometašev Krke poudarja, da bo podarek priprav predvsem na kondiciji: “V teh prvih tednih bomo poudarek namenili predvsem kondiciji, moči, vzdržljivosti. Več bo intervalnih tekov, je pa dejstvo, da bomo velik pomen pri vsem tem delu namenilii tudi preventivi. Želimo si čim manj poškodb, zato je program sestavljen tako, da bodo fantje maksimalno kondicijsko pripravljeni do začetka lige. Ne bo lahko, saj bodo poleg treningov odigrali precej tekem in naš cilj je, da bo vsak posameznik pripravljen odigrati vseh šestdeset minut tekme.”

FOTO: MRK KRKA

Komentarji