Tomislav Balent: “Dejstvo je, da smo daleč od prave forme”

Danes ob 19.00 uri se bosta v Ribnici pomerila domača RD Riko Ribnica in gostje iz RK Jeruzalem Ormoža. Preverite izjavi iz obeh taborov pred današnjo tekmo.


Sando Meštrić, vratar Rika Ribnice: 
“V soboto nas čaka tekma proti ekipi Jeruzalem Ormoža, ki je preteklo sezono osvojila visoko četrto mesto. Tega prvenstva niso odprli zmagovito, ampak še vedno gre za kakovostno zasedbo, zato moramo tekmo vzeti zelo resno. Sprejemamo vlogo favorita, zato se bo potrebno ta teden dobro pripraviti in potrditi pomembno zmago doseženo v Kopru. Prva dva kroga sta pokazala našo kakovost, zato moramo v takem ritmu nadaljevati. To priložnost bi rad izkoristil, da povabim na tekmo vse navijače!”
 
Tomislav Balent, vratar Jeruzalema Ormoža:
“Za nami sta dve domači tekmi in dva poraza proti LL Grosistu Slovanu in Urbanscapu Loki. Zavedamo se, da na omenjenih tekmah nismo bili na želeni ravni in poraza sta bila neizbežna. Ne spomnim se, da bi v preteklosti delali tako veliko število tehničnih napak v napadu in omogočali tekmecem lahke zadetke iz nasprotnih napadov. Dejstvo je, da smo daleč od prave forme, a verjamem, da slabše skoraj ne more biti. Vse misli so osredotočene na tekmo proti Riku Ribnici, kjer pa bomo zaigrali brez poškodovanih Roka Žurana, Denisa Škrinjara in Aleša Zemljiča. Treba bo stisniti zobe in že v Ribnici pokazati, kaj zmoremo. Prav Ribnica je bila v preteklosti večkrat postaja, kjer smo se z dobrimi predstavami vračali med žive. Upam, da bo tudi tokrat tako. Ribničani so v vlogi popolnih favoritov, sezono so odprli z dvema zmagama proti Herzu Šmartnemu in Kopru. Igrajo zelo čvrsto v obrambi, v napadu pa rešujejo stvari preko individualnih akcij odličnih posameznikov.”
FOTO: RK Jeruzalem Ormož

 

Komentarji