Tone Tiselj najprej udaril po Vujoviću, zdaj še po RZS

Prah po odstavitvi Veselina Vujovića se, kot kaže, še ni polegel. Oglasil se je bivši slovenski selektor, ki je z reprezentanco osvojil srebrno kolajno na domačem EP 2004. Se spomnite, kako je kritiziral Veselina Vujovića? No, sedaj je svoje mnenje povedal tudi o Rokometni zvezi Slovenije.


“Svoje mnenje o Vujovićevem slogu vodenja in komuniciranja z igralci sem že povedal in temu nimam več kaj dodati,” je začel Tiselj, ki je v zadnjem času postal “redni javni komentator” trenerskih kolegov. Seveda je nesporno, da je kot trener v preteklosti dosegel izjemne rezultate – tako s Krimom kot tudi z žensko in moško reprezentanco.

Njegovo mnenje glede naslednika Veselina Vujovića pa je naslednje: “Odločitev, ki so jo zdaj sprejeli na RZS, je bila absolutno prepozna in novega selektorja potiska v zelo neugoden položaj. Imel bo zelo težko delo, saj ne bo imel časa za timbilding, pogovore z igralci, oglede preteklih tekem … Upam, da bodo izbrali vsaj takšnega, ki ni vezan na klubske obveznosti, saj bi se tisti, ki so, dela lahko lotili šele 26. decembra. Med kandidati, ki se jih omenja, sta prosta Tamše in Gislason,” je za kolege iz tiskane izdaje Ekipe povedal Tone Tiselj.

Gislason je rekel ne, Dušebajev preferira Zormana, Pastor brez kontakta

Komentarji