Trebanjci do zanesljive zmage v Ormožu

Rokometni klub Trimo Trebnje in Jeruzalem Ormož sta se v 10. krogu Lige NLB pomerila Na Hardeku. Favorizirani Trebanjci so prišli do zanesljive zmage z rezultatom 30-23 in tako še naprej zasedajo prvo mesto na lestvici. Ormožani so trenutno na 9. mestu. 


Prvih 10. minut smo spremljali izenačeno tekmo, nato pa so Trebanjci prestavili v višjo prestavo in si v 16. minuti po zadetku Miodraga Ćorsovića priigrali 4 zadetke prednosti(9-5). Do konca prvega polčasa so prednost držali in jo tudi nadgradili. V 30. minuti je za rezultat polčasa 15-10 poskrbel desnokrilni igralec Trebanjcev Filip Glavaš.

V začetku drugega polčasa smo spremljali igro gol za gol. Trebanjci so nato spet imeli svoje minute, v 39. minuti so povedli že za 7 zadetkov po zadetku Staša Jovičića. V 48. minuti je rdeči karton pri gostih prejel Gašper Horvat. Trebanjci so tekmo mirno pripeljali do konca in slavili z rezultatom 30-23.

V domačih vrstah je Gal Cirar dosegel 5 zadetkov, po 4 pa so dodali Žuran, Ćirović in Pungartnik. Pri gostih je 7 zadetkov dodal Miodrag Ćorsović, po 6 pa sta jih dosegla Filip Glavaš in Vid Miklavec. Trebanjci po zmagi ostajajo na prvem mestu lestvice z 18 točkami po 10. tekmah. Celjani imajo s tekmo manj 16 točk.

FOTO: RK Jeruzalem Ormož

Komentarji