Trebanjci tokrat prekratki za tri zadetke

Trebanjci, ki so trenutno na vrhuncu, saj si želijo končnice za prvaka, so tokrat morali priznati premoč nasprotnika. Ugnala jih je Riko Ribnica, 29 : 26.


V prvem polčasu smo spremljali izenačeno tekmo, kjer pa je bila v rahli rezultatski prednosti domača ekipa. V 6.minuti polčasa so si Ribničani uspeli priigrati tri zadetke prednosti, 5 : 2. Gostje so se jim v nadaljevanju polčasa sicer uspeli približati na zadetek zaostanka, ampak se Ribničani niso pustili. Na odmor so se odpravili s štirimi zadetki prednosti, 17 : 13.

V drugi polčas sta obe ekipi vstopili dokaj medlo, ampak so se domači rokometaši hitro pobrali in si hitro priigrali pet zadetkov prednosti, 37.minuta, 19 : 14. Svoj tempo so nadaljevali še naprej, gostom niso pustili, da se jim približajo na več kot dva zadetka zaostanka. Končni rezultat je bil 29 : 26.

Pri domačih je bil s šestimi zadetki najučinkovitejši Gašper Horvat, pri gostih pa je kar 8-krat zadel Tobias Cvetko.

V naslednjem krogu Ribničani odhajajo na gostovanje v Dol pri Hrastniku, Trebanjci pa bodo gostili Gorenje Velenje.

RD Riko Ribnica : RK Trimo Trebnje 29 : 26 (17 : 13)

RD Riko Ribnica: Strmljan 5, Horvat 6, Vujović 4, Glavan, Žagar, Knavs 5(2), Ranisavljević, Pahulje, Lešek 1, Klarič, Kovačič 2, Pucelj 2, Tomšič, Nosan, Setnikar 4, Košmrlj

Trener: Siniša Markota

Izključitve: 6minut

7-metrovke: 2(2)

RK Trimo Trebnje: Cvetko 8(2), Seferović 2, Dobovičnik 2, Kotar Matic 4, Kotar Miha 1, Kotar Marko 3, Udovič 1, Sašek 1, Majzelj, Redek, Brana, Bojanić, Grbič, Grandovec 1, Cirar 3(2), Urbič

Trener: Benjamin Teraš

Izključitve: 8minut

7-metrovke: 4(5)

Foto: FB/RK Trimo Trebnje

Komentarji