Trebnje do visoke zmage nad Šmartnom

FOTO: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Novinec v ligi RD Herz Šmartno je doživel visok poraz na gostovanju v Trebnjem. Trimo Trebnje je predstavljal previsoko oviro in dominiral celoten potek srečanja, ki ga je dobil že po prvih minutah prvega polčasa.


Tekma med Trebnjem in novincem Šmartnom se je začela enakomerno, saj je bil po prvi minuti rezultat 1:1. Naslednje tri minute je vladalo zatišje brez golov, ki ga je prekinil Veljko Stanojević. Šmartno je hitro zaostalo in po sedemnajstih minutah zaostajalo za pet zadetkov (10:5). Najbližje so rokometaši Šmartna prišli po golu Andraža Justina v petindvajseti minuti (14:11). Od tistega trenutka dalje pa so pobudo še močneje prezveli trebanjski levi, ki so ob polčasu vodili z rezultatom 17:12.

Drugi polčas se je začel izenačeno in z izmenjavo golov Stanojevića na eni in Gruma na drugi strani igrišča. Po dveh golih Oncheva je Trimo vodil z rezultatom 25:16 in tekmo zelo mirno odpeljal do konca. Z glasnim navijanjem trebanjskih navijačev je Gašper Horvat štiri minute pred koncem tekmo zvišal prednost na štirinajst zadetkov. Nejc Škrabanja je bil zadnji, ki je poslal žogo v mrežo Trebnjega, Lan Grbič pa je dosegel zadnji zadetek na tekmi, ki se je končala z rezultatom 37:23.

RK Trimo Trebnje : RD Herz Šmartno – 37:23

RK Trimo Trebnje

Lan Grbič – 8 zadetkov

Toshe Onchev – 6 zadetkov

Gašper Horvat – 5 zadetkov

Veljko Stanojević – 4 zadetki

RD Herz Šmartno

Andraž Justin – 5 zadetkov

Janez Grum – 4 zadetki

Jaka Avsec – 3 zadetki

Komentarji