Trimo predstavil novo okrepitev

Trebanjsko ekipo bo v prihodnji sezoni na položaju srednjega zunanjega okrepil talentirani Leon Rašo, ki je celotno kariero preživel pri novomeški Krki.


Trimo Trebnje ureja še zadnje podrobnosti glede kadra za prihodnjo sezono. Barve kluba pa bo odslej nosil tudi novomeški organizator igre Leon Rašo, kateremu se je odhod v ambiciozni Trimo zdel odlična rešitev za napredek in nadaljnji razvoj. Rašo je rokometno pot začel v domačem Novem mestu, v članski ekipi pa je debitiral še kot kadetski igralec v sezoni 2011/2012. Redni član prvega moštva je že vse od poletja 2013, letos pa je na 32 tekmah prispeval več kot 120 zadetkov.

»Za prihod v Trimo sem zelo vesel. Odločil sem se zato, ker ima klub visoke ambicije. Cilj Trima in tudi mene je takšen, da se uvrstimo v EHF pokal. To je bil tudi glavni razlog za prestop. Veselim se dela z novim trenerjem Vajdlom, ki menim, da je zelo izkušen. Mislim, da bo ekipa v naslednji sezoni zelo močna. Prihaja kar nekaj izkušenih in kvalitetnih okrepitev ter menim, da se bomo hitro uigrali,« je ob podpisu dvoletne pogodbe dejal Leon Rašo.

Rašo je po Aleksandru Tomiću in Davidu Didoviču tretja igralska okrepitev za naslednjo sezono. Dirigentsko palico bo v juniju prevzel Ivan Vajdl. Pogodbe s klubom pa so že prej podaljšali Marko Kotar, Gal Cirar in Klemen Sašek.

Komentarji