Trimo se krepi – v naslednji sezoni cilj TOP 6

Vodstvo RK Trimo Trebnje že sestavlja mozaik za naslednjo sezono in te dni je klub predstavil prvo okrepitev. Med vratnice trebanjskega kluba bo v naslednji sezoni stopil izkušeni srbski vratar Aleksandar Tomić, ki je zadnja tri leta preživel pri novomeški Krki.


Tomić je svoje prve rokometne korake naredil v Srbiji, kjer je igral za beograjski Partizan. Leta 2014 so ga ambicije pripeljale v novomeško Krko, kjer je preživel kar 5 let. V lanski sezoni je bil del velikega uspeha in s Krko osvojil drugo mesto v pokalu Slovenije, letos pa v superpokalnem obračunu na kolena spravil Celje Pivovarno Laško in bil z odličnimi obrambami glavni junak srečanja.

Vodstvo trebanjskega kluba si v prihodnji sezoni resno želi napadati uvrstitev med najboljših šest ekip v Sloveniji, kar posledično prinaša tudi boje v Ligi NLB za prvaka. “Aleksandar Tomić je tako prva okrepitev, ki bo članski ekipi precej pripomogel v dolgoročnem projektu vrnitve na pota stare slave,” so zapisali v trebanjskem klubu.

»Vesel sem, da sem prišel v klub z veliko tradicijo in visokimi cilji, tako za naslednjo sezono kot za prihodnost. Tukaj sem začutil izjemno spoštovanje v vodstvu kluba. Tudi moji cilji so veliki, saj si sprva želimo priti v Ligo NLB za prvaka, kasneje pa med najboljše tri oziroma štiri ekipe v Sloveniji, kar bi pomenil največji uspeh v zgodovini kluba,« je ob podpisu dvoletne pogodbe povedal izkušeni srbski čuvaj mreže.

 

FOTO: Dominik Pekeč / RK Trimo Trebnje

Komentarji