Trimo strl odpor Škofjeločanov

Rokometaši Urbanscape Loke so se v Trebnjem skozi celotno srečanje dobro upirali favoriziranemu Trimu, ki pa je na koncu le strl škofjeloški oreh in zadržal zmago doma.


Rokometaši Loke so uvodnih deset minut držali minimalno prednost, nato pa je za prvo vodstvo domačih poskrbel Mihajlo Radojković (4:3). Po nizu treh zaporednih sedemmetrovk so Trebanjci ušli na najvišje vodstvo 9:6, gostujoči strateg pa je vzel prvo minuto odmora na srečanju. Po njej so Škofjeločani uspeli omiliti padec v igri in se do konca polčasa približali na 10:8.

V nadaljevanje je bolje vstopil trimo. Domač napad je deloval suvereno, nova minuta odmora pa je padla po novi najvišji prednosti s 16:11. Posvet je zalegel in znova so gostje uspeli s svojo serijo zmanjšati razliko. Po delnem izidu 4:1 je na semaforju pisalo 17:15, Aljaž Jesenko pa je nato v 52. minuti znižal le še na gol zaostanka. Delovalo je, da bomo priča tesni končnici, a so rokometaši Trima po hitrem postopku trikrat razparali mrežo in slabih pet minut pred koncem dovolj povišali prednost, ki je gostje niso mogli več ujeti. Trebanjci so se veselili zmage z 21:18.

Komentarji