Trimo Trebnje do pričakovane zmage nad Dobovo

Ob 19.uri sta se v otvoritvenem krogu nove sezone pomerila RK Dobova in RK Trimo Trebnje. Gostje so prišli do zmage z rezultatom 25-31.


Obračun med Dobovo in Trimo Trebnjem so z golom otvorili gostje, ki so si v uvodnih minutah priigrali prednost štirih zadetkov (2-6). Rokometaši Dobove v prvem delu prvega polčasa niso našli recepta za goste, ki so do 16. minute pobegnili na šest golov prednosti (4-10). V nadaljevanju so rokometaši Dobove prikazali za odtenek boljšo igro, na odmor sta ekipi odšli ob rezultatu 10-15 v korist gostov iz Trebnjega.

Domačini so drugi polčas otvorili povsem drugače kot prvega in bili zelo konkurenčen nasprotnik favoriziranim Trebanjcem. Skozi velik del drugega polčasa je razlika med ekipama ostajala pet do šest zadetkov, kar je za rokometaše Trebnjega predstavljalo varno prednost. Gostje iz Trebnjega so se v zadnjih minutah tekme oddaljili na sedem golov prednosti ter s tem že pred koncem tekme potrdili prvo zmago v novi sezoni. Tekma se je zaključila z rezultatom 25-31.

Pri domačih je bil s 7 goli najboljši strelec Ignjat Nešič, pri gostih pa je 5 zadetkov dosegel Mihajlo Radojković.

FOTO: RK Trimo Trebnje

Komentarji