Tudi 1. B DRL se pričenja že danes

V prvem krogu 1. B DRL smo videli smo videli, kako izenačena bo letošnja sezona. Tudi v drugem krogu verjetno ne bo nič drugače. Dve tekmi sta na sporedu že danes, štiri jutri, zadnja pa šele v sredo, 2. oktobra. 


RD LL GROSIST SLOVAN – RK SVIŠ IVANČNA GORICA

Danes ob 18.30 bosta na Kodeljevem drugi krog tekmovanja v 1. B DRL odprla Slovan in SVIŠ. Glede na prikazano v prvem krogu so favoriti domačini, ki so v prejšnjem krogu premagali ekipo Radeč s 7 zadetki prednosti. Ivančani pa so doma igrali proti Rudarju in v drugem polčasu izgubili 6 golov prednosti, ki so si jih priigrali v prvih 30 minutah. Tekma se je na koncu končala neodločeno.

Slovan je že takoj na začetku prvenstva dokazal, da gre za izvrstno ekipo, ki se bo borila za najvišja mesta. Bekovska linija s Čemasem, Sankovičem, Kotarjem in Savanovićem je definitivno ena izmed najmočnejših v ligi, s čimer bodo prav vsi nasprotniki imeli veliko težav. Ekipa SVIŠ-a pa definitivno ne bo celotno sezono kazala takšnih padcev, kot v prvem krogu. Na Kodeljevem se torej danes ob 18.30 obeta izredno zanimiva tekma.

RD RUDAR – MRK LJUBLJANA

Tekmeca, ki se bosta danes ob 19. uri pomerila v dvorani Polaj, sta v prvem krogu iztržila točko oziroma bolje rečeno, Trboveljčani so jo proti SVIŠ-u dobili, Ljubljančani pa proti Šmartnem izgubili. Igralci Rudarja so pa 30 minutah izgubljali za 6, a so na koncu uspeli dobiti točko. Ljubljanski rokometaši pa so še 2 min pred koncem vodili za 2 zadetka, a so po dveh zaporednih napakah v napadu nasprotniku dopustili 2 lahka gola in tako “izgubili” točko v prvem krogu prvenstva.

Glede na prikazano igro v prvem krogu so današnji favoriti dvoboja Ljubljančani, a vseeno se bodo morali potruditi, če bodo želeli iz Trbovelj priti z obema točkama.

1. B DRL, 2. KROG

petek, 20. 9. 2019
18.30 RD LL GROSIST SLOVAN – RK SVIŠ IVANČNA GORICA
19.00 RD RUDAR – MRK LJUBLJANA

sobota, 21. 9. 2019
19.00 RK ČRNOMELJ – ŠD MOKERC KIG
19.00 RK KRŠKO – RK DRAVA PTUJ
19.30 RK DOL TKI HRASTNIK – RK RADEČE PAPIR NOVA
19.30 RK BREŽICE – RK GROSUPLJE

sreda, 2. 10. 2019
18.30 RD HERZ ŠMARTNO – ŠRD ŠKOFLJICA

Komentarji