Uroš Udovič: “Prav sami smo krivi”

MRD Dobova si je s priigrano točko proti RK Trimo Trebnje zagotovila obstanek med slovensko rokometno elito. Kljub Cirarjevim 11 golom, Trebanjcem ni uspelo zmagati in bodo morali na naslov prvaka v ligi za obstanek še malce počakati.


Tilen Leben, igralec Dobove, ki se v letošnji ligi za obstanek še ni vpisal med strelce je po tekmi priznal, da so Dobovčani imeli precej sreče: “Na koncu se je sreča malce obrnila na našo stran, v igri se nam je poklopilo in uspeli smo nadoknaditi velik zaostanek. Priborili smo si točko in s tem zagotovili obstanek v ligi. Kljub temu v obstanek nismo dvomili, saj smo verjeli vase in v to, da nam bo uspelo priigrati potrebne točke in to smo danes v vseh 60. minutah pokazali. Ne glede na rezultat med tekmo se nismo predali in smo verjeli, da nam bo na koncu uspelo,” je zaključil Leben.

Povsem drugače pa je na tekmo gledal Uroš Udovič, igralec Trima Trebnje“Imeli smo veliko prednost in tako kot smo si jo mi nabrali, tako jo je Dobova tudi izničila, to je šport, je začel Udovič, ki pravi, da so si bili prav sami Trebanjci krivi za izgubo točke v Dobovi: Čestitam vsem fantom za borbo, vendar danes smo naredili preveč napak, predvsem v obrambi, da bi lahko računali na dve točki. Naš cilj je še vedno, da na koncu osvojimo 7. mesto, čakajo nas še 3 tekme, najprej Ormož, nato SVIŠ in borili se bomo do konca. Danes pa kot sem rekel, na koncu pravična delitev točk in čestitke Dobovi za prikazano,” je zaključil vidno razočaran Udovič.

Petek, 17. maja 2019:
DOBOVA : TRIMO TREBNJE 37:37 (19:22)
Novak 9, Markušić 7; Cirar 11, Cvetko, Udovič 5.

 

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Dobova ostaja med elito

FOTO: Dominik Pekeč / RK Trimo Trebnje

Komentarji