Anže Jeseničnik: “Mladi so dobro izkoristili svojo priložnost”

Na tekmi med RK Gorenje Velenje in RD Urbanscape Loko ni bilo nobenega presenečenja. Domačini iz Velenja Ločanom niso pustili niti za sekundo pomisliti, da lahko iz Rdeče dvorane odnesejo kakšno točko (več TUKAJ).


Z zmago nad Loko so si tako velenjske “ose” priigrale pomembni 2 točki v boju za 2. mesto, čeprav jih ne smemo odpisati tudi v boju za naslov prvaka, saj za Celjem zaostajajo zgolj 4 točke, do konca prvenstva pa so še 3 krogi.

Matic Verdinek, igralec Gorenja Velenja je po tekmi strnil misli in povedal, da imajo tudi nekaj težav s poškodbami: “Današnja tekma je bila za nas težka. Želimo si prvenstvo zaključiti kar najbolje in vsaka zmaga je za nas izjemno pomembna. Pestijo nas poškodbe, manjka nekaj igralcev, ki bi nam s svojo prisotnostjo zagotovo olajšali delo na današnji tekmi,” je dejal in se z mislimi obrnil že v naslednji krog, ko se Velenjčani odpravljajo na dolgo pot: “Na koncu smo vseeno zasluženo slavili, sedaj pa nas v naslednjem krogu čaka zahtevno gostovanje pri Koprčanih.”

Svoj pogled na tekmo je podal tudi Anže Jeseničnik, igralec Urbanscape Loke, ki pa je bil kljub porazu svoje ekipe vseeno zadovoljen s prikazanim: “Glede na to, da je manjkal eden ključnih igralcev, se mi zdi, da smo dobro odigrali. Priložnost so dobili tudi mlajši in svojo priložnost so dobro izkoristili. Na koncu so Velenjčani s svojo kvaliteto in izkušnjami zasluženo slavili.”

Petek, 17. maja 2019:
GORENJE VELENJE : URBANSCAPE LOKA 32:22 (17:10)
Verdinek 8, M. Kavčič 6; Jesenko, Mali, Pipp 4.

 

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Velenjčani v domači dvorani nadigrali Loko

Komentarji