V Kopru ekspresno našli menjavo za Mičovića: trener bo UROŠ RAPOTEC

V zelo kratkem času so v RD Koper našli menjavo za Petra Mičovića (več o relaciji Mičović – Koper TUKAJ), ki je zaradi slabih rezultatov odstopil s trenerskega stolčka članske ekipe. Njegovo delo je uprava kluba ponudila Urošu Rapotcu.


V zadnjem času je Rapotec dosti pomagal Mičoviću, predvsem pri obrambnih nalogah ekipe je imel veliko “prstov vmes”. Kot smo izvedeli iz zanesljivih virov, je Rapotčeva beseda igralcem pomenila zares veliko. Ne glede na vse ima Rapotec vendarle zelo veliko izkušenj, ki jih želi deliti med mlade igralce.

Iz uprave kluba so sporočili: “Petru se zahvaljujemo za profesionalen odnos in korektno opravljeno delo ter mu želimo veliko uspeha v prihodnje,” je dejal predsednik Kopra, Aljoša Bertok.

Uroš Rapotec se zaveda pomembnosti Kopra v slovenskem rokometu, poleg tega pa stoji popolnoma na realnih tleh: “Z veliko mere odgovornosti sprejemam funkcijo trenerja članske ekipe. Zavedam se, da nas čaka težko delo. Smo v situaciji, ko moramo držati skupaj, biti tiho in delat. Verjamem, da lahko s pravilnim pristopom obrnemo krivuljo rezultatov navzgor.”

 

Pripravil: Primož Petrovič Vernikov
FOTO: Boštjan Vidrajz / Flex Tools

Komentarji